rolfkolf:
voor frisse moedertjes!

recepten

wat vele niet weten is de smaak van moedermelk is heel lekker

het is net als normale melk maar dan geler en ook zoet en dus perfect voor toetjes toepasingen

recept 1:

verdeel 100 shoarma vlees (hoeft nog niet gebakken) op het aanrecht

sprenkel er een ruime hoeveelheid vers gekolfte moedermelk overheen en kneed met je handen tot dat de shoarma helemaal bedekt is met melk

doe nu het vlees in een bakje en zet het in de magnetron op 800 graden voor 4 minuten en voala je hebt een knaperig vleesgerecht met een zoete twist!


recept 2:

dit is voor de sportieve lingen onder ons:

doe moedermelk in je sport drink fles in plaats van die poeder sport drankjes

en voala: gezond en boordevol eiwit en vitaminen en minreralen


recept 3: 

doe een aardbei op een ijsjes stokje en doop hem in de moedermelk (het beste is met oude moedermelk van plusmines drie dagen die boven de verwarming heeft gerijpt want die is wat dikker) en vries deze ver volgens in

en voala: een ijsje wat echt een opkikker is!